Femke

Ons bezig bijtje

Terug naar het overzicht
Femke is `the bomb`! Als u van actieve, aanhankelijke honden houdt, veel thuis bent én de nodige ervaring met herdershonden hebt, dan is Femke een hond waar u niet omheen kunt! Herderen zit in haar bloed, letterlijk en figuurlijk. Deze energetische en vrolijke verschijning zal alles doen om de roedel bij elkaar te houden. Zij heeft een heel goede socialisatie doorgemaakt, zodat iedereen met haar om kan gaan. Mensen zijn voor haar meer dan vertrouwd. 
 
Ook is Femke erg baasgericht, ondanks het feit dat zij iedereen wel leuk vindt, zal ze altijd haar baas boven de rest verkiezen. Dat is vanzelfsprekend wel een band die mettertijd wordt opgebouwd. Werklust staat hoog op haar kenmerken lijstje. Zij heeft energie voor tien, is leergierig en baasgericht, dus een ideale hond om mee aan de slag te gaan. Een nieuwe baas zal met Fem moeten werken, hondensport in allerlei vormen zijn daar geschikt voor. 
 
Toch zijn er wel wat haakjes een oogjes die de aandacht verdienen. Zo zal zij aanslaan, niet zozeer bij komende mensen, maar vooral bij diegene die weg willen gaan. De "veestapel" moet koste wat kost bij elkaar gehouden worden. Dat maakt tevens dat Femke niet goed alleen kan zijn. Dat hoefde tot voor kort dan ook niet. Ook kan ze een tikkeltje aan de onzeker kant zijn, waardoor wij haar niet bij jonge kinderen plaatsen. 
 
Onderaan de streep is dit een fantastische Mechelaar waar je gewoonweg niet omheen kunt. Toegegeven, er is nog wel wat werk aan de winkel, maar de tijd die je erin steekt krijg je meer dan vergoed!

Over Femke

Naam

Femke

Geboortedatum

16 december 2011

Ras

Mechelse Herder

Schofthoogte

50 cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Werken

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Femke kan

  • bij andere honden, maar heeft voor- en afkeuren
  • bij oudere kinderen (va 16 jaar en ouder)

Femke is

  • ideaal voor de baas die met zijn hond wil werken
  • zindelijk
  • heel actief en gehoorzaam
  • een tikkeltje onzeker
  • in het bezit van voerbaknijd

Extra informatie

  • Onbekend of onze Fem met katten kan
  • woont al bij ons sinds november vorig jaar

 

Geïnteresseerd in Femke?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.