Timo

aka the nose

Terug naar het overzicht
Timo is in eerste instantie een beetje terughoudend. Maar leert hij je eenmaal kennen, dan is dit een hond voor het leven! Hij zal door dik en dun willen gaan voor de zijnen, als het voor hem maar duidelijk is, want dat heeft Timo nodig. Duidelijkheid en consequent zijn en blijven, zijn behoeften waar hij niet zonder kan. Timo is leergierig, gehoorzaam en een vrolijke verschijning, loopt goed aan de riem en is dol op lange wandelingen.Daanaast vind hij dingen als behendigheid heel erg leuk.
 
Timo kan met andere honden, hoewel hij op reuen wisselend kan reageren.
 
Hoewel Timo in het verleden met katten heeft gewoond, is hij te speels en baldadig zodat hij ook in huis nog wel eens achter zijn harige medejagers aan wil gaan. Dat werd niet altijd op prijs gesteld, noch door baas noch de kat.
 
Wij plaatsen Timo niet bij families met kinderen.

Over Timo

Naam

Timo

Geboortedatum

20 augustus 2010

Ras

Kruising

Schofthoogte

50 cm

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Timo kan

  • bij andere honden
  • bij katten (zie tekst)
  • goed aan de riem lopen

Timo is

  • zeker in het begin wat terughoudend
  • waaks
  • leergierig en intelligent

Extra informatie

Geïnteresseerd in Timo?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.