Lizzy

Bom vol energie!

Terug naar het overzicht
Wat is ze mooi met haar ranke postuur en aandoenlijk als ze voor je zit met haar X-voorpoten (ze oogt bijna wat verlegen).
 
Bij ons is Lizzy een bom van energie. Dat kan haast ook niet anders met de leeftijd van 3 jaar. Het asielleven is voor haar dan ook geen pretje, want waarheen met al die energie.
 
Buiten die energie om beschikt zij (ondanks haar tengere uitstraling) over oerkrachten. Met gemak sleept ze je aan de riem voort van hort naar her. Dit zal dus wel een punt van aandacht zijn voor haar toekomstige eigenaar. Het voordeel is dat deze dame nog jong is en nog een en ander bijgeleerd kan worden.
 
Naar andere honden toe (binnen het asiel) reageert ze wisselend.
 
Dit alles zo opgesomd is het ook fijn te weten dat ze zichzelf wel rustmomenten gunt en samen die rustmomenten pakken is nog fijner.
 
Wie heeft er tijd om Lizzy te ontzien van haar energie en daarna langzaam de training te starten om zo een mooie band op te bouwen. En niet te vergeten balletjes te gooien want dat is haar grote passie!
 
Wij plaatsen haar niet bij kinderen.
 
Foto proberen wij z.s.m. toe te voegen.

Over Lizzy

Naam

Lizzy

Plaatsingsdatum

25 maart 2019

Geboortedatum

15 mei 2015

Ras

Mechelse herder

Schofthoogte

<50 cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Nee

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Lizzy is

  • verzot op tennisballen
  • zindelijk
  • oersterk aan de riem
  • niet geschikt voor de beginner

Extra informatie

Geïnteresseerd in Lizzy?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.