Baksy

Goeie bak, die Baksy

Terug naar het overzicht
Baksy is als pup vanuit het griekse naar ons land gekomen. Helaas heeft zij wel een erg slechte start (in Griekenland) gekend, waardoor zij een socialisatie achterstand heeft opgelopen. Hoewel zij liefdevol door een Nederlands gezin met kinderen is opgenomen, hebben zij haar niet kunnen bieden wat Baksy nodig heeft: stabiliteit, een gevoel van veiligheid em consequent handelen. 
 
Ruim een jaar geleden hebben wij voor Baksy een fantastisch  nieuw thuis gevonden, maar helaas is daar door onvoorziene omstandigheden een abrupt einde aan gekomen. Vandaar dat Baks weer bij ons is.
 
Baksy is een tikkeltje onzeker in een nieuwe omgeving en ook naar vreemden toe. Dat maakt dan ook dat wij voor haar mensen zoeken die rust en zekerheid uitstralen. Mensen die haar laten zien dat alles goed is. Daarnaast is zij ook een zelfstandige hond te noemen. 
 
Eenmaal gewend en vertrouwd aan haar nieuwe roedel is Baks een uitermate vrolijke en baasgerichte hond die van alle aandacht geniet! Spreekt deze fantastische viervoeter u aan, heeft u tijd, energie én kennis om Baksy naar een hoger niveau te tillen, dan zijn wij en vooral Baksy naar u op zoek!

Over Baksy

Naam

Baksy

Plaatsingsdatum

1 februari 2019

Geboortedatum

30 november 2014

Ras

Kruising

Schofthoogte

> 50cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Baksy kan

  • bij andere honden
  • mogelijk bij katten
  • niet bij kinderen

Baksy is

  • een vrolijke clown
  • zindelijk
  • waaks

Extra informatie

Geïnteresseerd in Baksy?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.