Vicky

Vicky the Viking

Terug naar het overzicht
Vicky is geen hond voor iedereen en dat terwijl zij een van de liefste en leukste honden is die er zijn. Vicky vraagt om mensen met verstand van honden en hondengedrag, die de rust zelve zijn en geen druk, bruisend huishouden voeren. Wij realiseren ons dat dit veel gevraagd is, maar diegene die interesse in haar heeft krijgt er wel heel wat voor in de plaats.
 
Want Vicky is niet alleen een prachthond om te zien, zij is waaks, vrolijk en heel baasgericht. Dit zal wel in goede banen geleid moeten worden, want zij heeft de neiging iedereen in haar omgeving te claimen. Maar met de juiste aanpak, is dit eenvoudig bij te schaven. 
 
Zij is een intelligente hond, die veel plezier beleeft in zowel denkspelletjes als lichamelijke beweging. Dus een ideale partner voor de sportievere onder ons.

Over Vicky

Naam

Vicky

Plaatsingsdatum

1 februari 2019

Geboortedatum

2 juli 2012

Ras

Kruising Border collie

Schofthoogte

30-50 cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Nee

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Vicky kan

  • bij een stabiele, rustige andere hond
  • niet bij kinderen
  • niet in een druk huishouden

Vicky is

  • erg aanhalig en enorm lief
  • zindelijk
  • gewoon meer dan de moeite waard!

Extra informatie

Geïnteresseerd in Vicky?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.