Gino

Reuze Gino

Terug naar het overzicht
Sja, behoeft een dergelijk leuke dwergpinscher nu echt veel introductie? Lief (check), actief (check), waaks (check), stoer (check!) en dol op aandacht (dubbel check!). Eigenlijk zegt dit het al: zo leuk is Gino gewoon! Misschien geen ideale hond voor een huishouden met kleine kinderen, want bij schrikken kan hij licht happerig zijn. Ook zal hij met hand en tand zijn botje verdedigen. In een nieuwe thuis situatie zal dit alles van voorbijgaande aard zijn, maar wel iets om in gedachten te houden.
 
Voor diegenen die zich afvragen waarom hij twee kale plekken heeft: Gino had bij binnenkomst een tweetal wratjes op de flank. Dit is een schoonheidsdingetje, dus niet iets dat prioriteit heeft voor ons. Maar omdat zijn gebit ook nog eens slecht bleek te zijn, moest hij toch onder narcose… Daarom hebben wij de dierenarts gevraagd de wratjes meteen maar weg te nemen en vandaar de kale plekjes. Het haar groeit wel weer aan.
 
Nog een lichamelijke afwijking de moeite van het vermelden waard: Gino heeft een binnenbal. Deze is niet in de lies te voelen, dus zit hij in de buikholte. In veruit de meeste gevallen levert dit geen enkel probleem op, vandaar dat wij hier niets aan doen.
 
Hoe Gino op katten reageert is ons onbekend. Andere honden kan hij zeker mee omgaan. 
 
Belangrijk: hij kan in huis stempelen (zijn plasjes achterlaten) maar met de juiste training is het mogelijk dit in goede banen te leiden.

Over Gino

Naam

Gino

Plaatsingsdatum

16 februari 2019

Geboortedatum

12 november 2009

Ras

Dwergpinscher

Schofthoogte

<< 30cm

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Nee

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Gino kan

  • bij andere honden
  • in huis stempelen (zeker in het begin)
  • niet jonge kinderen

Gino is

  • groots in zijn klein zijn
  • meer hond dan je kan voorstellen

Extra informatie

Geïnteresseerd in Gino?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.