Woezel en Pip

uit het boek gekropen

Terug naar het overzicht

Wat zijn ze LEUK, de gezusters Woezel en Pip!! Net zoals het bekende kinderboek van Woezel en Pip hebben ook zij altijd gezamenlijk alle avonturen gedeeld. U raadt het wellicht al: die avonturen samen willen wij ze niet afnemen, vandaar dat wij ons uiterste best gaan doen dit stel samen onder te brengen op een nieuw adres.

Best een gemakkelijke missie (zou je op het eerste oog zeggen). Bere-gezellig in de omgang (zowel voor klein als groot), aanhankelijk en op elkaar ingespeeld...maar helaas zit er wel een klein addertje onder het gras. Woezel lijdt aan een chronische oogafwijking. Zij dient hiervoor 2 x daags (minimaal) behandeld te worden. De behandeling toepassen vormt geen enkel probleem, dit ondergaat ze met alle gemak. De medische kosten die daarmee gepaard gaan kunnen een struikelblok worden. Houdt er rekening mee dat u ca. 70 euro per maand kwijt zult zijn aan zalf en druppels. Dit is natuurlijk een terugkerende kostenpost. Wij willen u zeker niet ontmoedigen maar wel open kaart spelen, aangezien het van groot belang is dat de behandeling voor Woezel stand houdt. Zodat ook zij net als Pip een gelukkig hondenleven heeft met goed zicht (-;

Bent u geinteresseerd in dit formidabele koppel dan zult u gezegend zijn met een dankbaar stel.

Woezel en Pip zijn er klaar voor u te mogen ontmoeten!

Over Woezel en Pip

Naam

Woezel en Pip

Plaatsingsdatum

16 februari 2019

Geboortedatum

25 oktober 2013

Ras

Shih-Tzu

Schofthoogte

<30 cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Nee

Vachtverzorging

trimmen

Speciale verzorging

medicatie

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Woezel en Pip kan

  • met kleine kinderen
  • niet met katten

Woezel en Pip is

  • waaks
  • ontzettend aanhankelijk
  • wisselend met soortgenoten
  • ontzettend leuk als stel

Extra informatie

Geïnteresseerd in Woezel en Pip?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.