Nielson

Waarom zou je het NIET doen?!

Terug naar het overzicht
Nielson is bijna 1 jaar oud, een gecastreerde reu en is een kruising tussen een niet herleidbare kruising en een kruising ;-)
 
Hij luistert goed en is zeer baasgericht, trouw, vrolijk en speels. Maar goed, hij is natuurlijk nog geen jaar oud en dus nog niet voluit ontwikkeld. Wel is al duidelijk dat Nielson geen ongecompliceerd hondje is. Mocht hij niet de duidelijke maar zachte leidende hand krijgen die hij nodig heeft, is het niet uitgesloten dat hij ongewenst gedrag gaat ontwikkelen. Vandaar ook dat wij voor hem een gezin met ervaring met honden zoeken.
 
Hij kan goed met andere honden overweg en als hij in een gezin met kinderen geplaatst wordt, dan liefst wat ouder. Niet uit angst voor de kinderen, maar omdat duidelijkheid de boventoon zal moeten voeren voor Nielson als gezinshond. En dat is nu eens wat lastiger met jonge kinderen.
 
Of hij bij katten kan, weten wij niet maar het valt te betwijfelen, want hij heeft wel wat jachtinstinct. Dat zegt natuurlijk niet alles, want een kat in huis is anders dan een kat buitenshuis.
 
Nielson heeft behoefte aan actieve baasjes met verstand van honden en hun gedrag. Ook sport en spel zijn zeer zeker aan te raden voor hem en dus de nieuwe levensgezellen.

Over Nielson

Naam

Nielson

Plaatsingsdatum

16 maart 2019

Geboortedatum

23 maart 2018

Ras

Kruising

Schofthoogte

30-50cm

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weniig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Nielson kan

  • bij andere honden
  • niet bij jonge kinderen

Nielson is

  • vrolijk en speels
  • een hond die een zachte leidende hand nodig heeft
  • heel gehoorzaam

Extra informatie

Geïnteresseerd in Nielson?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.