Rex

De geweldige koning

Terug naar het overzicht
Rex is uit Sint Eustatius naar Nederland gekomen en verblijft bij ons met zijn broer Koda. Beiden zijn een maand of 8 oud en hun hele leven bij elkaar geweest. Toch plaatsen wij Koda en Rex niet als koppel. Reden hiervoor is met name Koda.
 
Hoewel Rex een uitbundige flierefluiter is, zolang hij zich kan optrekken aan een collega hond, is hij , hoewel in mindere mate net als Koda een tikkeltje onzeker. Maar daar komt hij heel snel uit, als hij merkt dat het allemaal best heel leuk is bij de mensen om hem heen.
 
Eenmaal gewend is Rex precies dat wat je verwacht van een hondje van zijn leeftijd. Vrolijk, een tikkie onhandig nog, speels, aanhankelijk en vertederend. Net als zijn broertje is het voor Rex belangrijk met zachte hand door de nieuwe wereld geleid te worden. Ook hij zal enige tijd nodig hebben te wennen, dus is ons advies: neem die tijd.
 
Rex kan goed met soortgenoten en een rustige stabiele andere hond in huis zal hem zeer zeker goed doen. Deze kan hem laten zien hoe leuk alles is. Hoe Rex met katten is, is ons niet bekend.
 
Koning Rex, de beste.

Over Rex

Naam

Rex

Plaatsingsdatum

13 maart 2019

Geboortedatum

1 juli 2018

Ras

"Statia Mix"

Schofthoogte

30 - 50 cm

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Rex kan

  • bij kinderen
  • bij andere honden

Rex is

  • gewoonweg fantastisch
  • lief, aanhankelijk
  • speels en vrolijk
  • een familiehond

Extra informatie

Geïnteresseerd in Rex?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.