Lucky

breng je niet snel van zijn stukkie

Terug naar het overzicht

Lucky bleek niet zo lucky toen de eigenaar werd verrast met het "geen huisdieren" beleid in de woning waar zij woonachtig is. Dikke pech, zeg maar gerust, voor beide partijen toen zij genoodzaakt bleek een ander plekje te zoeken voor deze jonge spruit van amper 5 maanden.

Geen leuke situatie voor zo'n jonge hond die vol energie zit en natuurlijk alle aandacht nodig heeft die hij zich maar kan wensen. Vandaar dat wij ons uiterste best gaan doen heel snel een geschikte plek voor hem te vinden.

Een korte omschrijving: 

Jong, enorm leergierig en baasgericht, enorme poten (waarvan af te lezen is dat hij een middel tot grote hond wordt), lomp en onbenullig, energiek en voor de duvel niet bang....een heerlijke gezonde pup dus.

Ras is niet echt duidelijk, maar hij heeft wel veel weg van een Treeing Tennessee Brindle (zoek het even op en lees je in). Een belangrijke eigenschap voor dit ras is: jachtinstinct. Houdt hier dus wel rekening mee. Het kan op den duur naar boven komen.

Wensen voor Lucky:

Een thuis waar er volop aandacht en tijd voor hem is. Waar hij de ruimte heeft (geen flat of appartement) en een tuin waar hij tussen (lange) wandelingen door lekker kan ravotten. De mogelijkheid voor een puppycursus (socialiseren), en waar met hem gewerkt wordt (zindelijkheidstraining). Ervaring met een pup is een pré.

Heeft u zich inmiddels ingelezen in bovengenoemd ras en denkt u hem te kunnen bieden wat hij nodig heeft dan horen wij dat graag. Wellicht bent u de juiste match!

Over Lucky

Naam

Lucky

Plaatsingsdatum

11 mei 2019

Geboortedatum

11 december 2018

Ras

kruising Treeing Tennessee Brindle

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Nee

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Lucky kan

  • met soortgenoten
  • bij kinderen

Lucky is

  • een puppy
  • onwijs energiek
  • leergierig
  • leuk!!!!!
  • niet geschikt voor in flat/appartement

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Lucky?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.