Bella

Gewichtige dame

Terug naar het overzicht
Onze Bella, prachtdier maar o je, “veuls” te dik. Deze dame staat dan ook op dieet, helaas echt noodzakelijk voor haar. Bella is bij ons gekomen, omdat zij in haar oude thuis niet de leiding die zij nodig heeft, kon krijgen. 
 
Het zal nog wel enige tijd duren voordat zij de slanke taille terug heeft, die zij ongetwijfeld in haar jeugd heeft gehad. Maar gelukkig is Bella een hond met een zeer speels en vrolijk karakter, dus lichaamsbeweging (bijvoorbeeld door balspel) krijgt ze te over en dat zal de pondjes ook doen verdwijnen. En je zou het haast niet geloven, maar Bella is een zeer actieve hond!
 
Naar soortgenoten is zij niet altijd even gemakkelijk. In het verleden zag zij deze als een bedreiging voor de baas. Maar leert zij dat dit niet het geval is, dan zal dit toekomstig steeds meer verminderen. Of zij ooit een sociale hond naar andere honden toe zal worden, is de vraag. 
 
Voor mensen is zij gewoonweg een prachtdier! Eigenschappen als trouw, aanhankelijkheid, vrolijk en speels, zij heeft het allemaal in haar mars. Desalniettemin zullen wij haar niet bij jonge kinderen plaatsen. Ten eerste omdat zij in haar oude situatie niet met kinderen in aanraking kwam, ten tweede omdat zij behoorlijk sterk is.
 
Uiteindelijk moet je concluderen dat Bella een fantastische hond is, met wat ongepolijste randjes. Maar met wat geduld, een liefdevolle leiding kan zij nog een heel stuk verbeteren. En ja, wij weten wat het superlatief van fantastisch is: Bella!

Over Bella

Naam

Bella

Geboortedatum

10 januari 2015

Ras

Kruising

Schofthoogte

>50cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Nee

Vachtverzorging

Weiing

Speciale verzorging

Afvallen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Bella kan

  • bij oudere kinderen
  • niet bij andere honden

Bella is

  • (over)gewichtig :-)
  • heel aanhankelijk en aanhalig

Extra informatie

Geïnteresseerd in Bella?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.