Aila

ieder pondje gaat door het mondje

Terug naar het overzicht

Vol enthousiasme staat Aila in het leven. Oké, misschien een tikkeltje té vol, maar daar wordt hard aan gewerkt. De pondjes vliegen er inmiddels af (-;

Een knuffeldame bij uitstek (laat zich met souplesse, met haar maatje meer, op je neervlijen). Maar ook 1 die letterlijk en figuurlijk haar eigen neus volgt (typerend voor een Argentijnse dog, het zijn tenslotte van oorsprong jachthonden. Dus dit heeft niets te maken met doofheid (-; ). 

Ons beeld voor haar:

Kennis van het ras of met soortgelijke honden (absoluut geen beginnershond), juiste sturing, voldoende leefruimte (geen flat, appartement), tijd en energie voor het nodige speurwerk/wandelingen, incasseren van knuffels, geen kids, niet huiverig voor een beetje kwijl! En niet alleen hoeven te zijn (i.v.m. verlatingsangst)

Komt dit overeen met uw beeld, neem dan contact met ons op en wie weet bent u binnenkort een prachthond rijker!!

Over Aila

Naam

Aila

Geboortedatum

29 juni 2017

Ras

Argentijnse Dog

Schofthoogte

>50 cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Nee

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Aila kan

  • niet bij kinderen geplaatst worden
  • niet alleen thuis zijn

Aila is

  • zindelijk
  • een onwijze knuffelkont
  • wisselend naar andere honden

Extra informatie

Geïnteresseerd in Aila?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.