Ella

Ella "est-la" (ou-ou-ou-ou-ou)

Terug naar het overzicht
(foto's van Ella volgen z.s.m.)
 
Ons kleine (b)engeltje Ella. Hoewel de naam Spookje zeker niet zou misstaan met haar witte vacht en donkere oogjes. Deze pracht van een chihuahua is werkelijk te leuk voor woorden. Lief, aanhankelijk en aanhalig, graag bij je in de buurt (lees verder!) en wel een werkelijke ontsnappingsmeester. Niet zozeer omdat zij dat wil, maar gewoonweg omdat zij overal tussendoor past…
 
Hoewel zij echt wel in een gezin zou passen zonder andere honden, kan zij ook erg goed met soortgenoten (en met katten). Ook kinderen zijn geen bezwaar, maar liever wel vanaf 5 jaar. Jonger is voor haar te druk.
 
Eigenlijk zijn de enige twee aandachtpunten (ook wel gelinkt aan elkaar): zij kan slecht alleen zijn én zij laat je niet alleen. Dat wil zeggen: waar de baas gaat, gaat de hond. Naar bed, naar de wc, naar boven of beneden, houdt toezicht op alle klusjes die men zo doet in en rond het huis. Kortom: ze volgt de baas o-ver-al. (vandaar ook Ella “est-la” oftewel Ella is daar ;-))
 
Het alleen kunnen zijn is wel nog aan te leren, maar zal een lange adem vergen van de nieuwe compagnon (de nieuwe baas dus).
 
Ella, als u interesse in haar heeft, bel of mail ons dan. Wij laten u graag met haar kennismaken!

Over Ella

Naam

Ella

Plaatsingsdatum

14 juni 2019

Geboortedatum

27 december 2016

Ras

Chihuahua

Schofthoogte

<30cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Regelmatig borstelen

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Ella kan

  • bij andere honden
  • bij katten
  • bij kinderen vanaf een jaartje of 5
  • niet goed alleen zijn

Ella is

  • een zwaan kleef aan
  • heel lief en aanhalig
  • erg aanhankelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Ella?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.