Shadow en Falco

Prachtige broers

Terug naar het overzicht

Falco en Shadow, 2 prachtige Husky's. Al 11 jaar samen lief en leed gedeeld. Vandaar hun wens, en uiteraard ook die van ons, ze als duo te plaatsen.

Ondanks hun leeftijd zijn beide heren nog enorm energiek, uitdagend en aan elkaar gewaagd (zie ook foto's). Het is dus niet zo dat, omdat de broers op leeftijd zijn weinig beweging nodig hebben. Ze kunnen best een behoorlijk ommetje maken en hebben hier ook behoefte aan om hun energie kwijt te kunnen. Falco is, in het begin, wat kat uit de boom kijkend, maar trekt snel bij als Shadow laat zien dat er niets te vrezen is. Over "kat" gesproken, deze honden kunnen niet in combinatie met katten gehouden worden. Ook het uitlaten dient aangelijnd te gebeuren! 

Voor deze broers is het belangrijk dat er voldoende leefruimte is (niet geschikt voor flat of bovenwoning). Helemaal ideaal is een ruime, afgesloten tuin waarin ze samen hun energie kwijt kunnen.

Bent u op zoek naar z'on geweldig duo als Shadow en Falco? Wacht niet te lang maar laat van u horen! Wij stellen u graag aan ze voor.

Over Shadow en Falco

Naam

Shadow en Falco

Plaatsingsdatum

11 november 2019

Geboortedatum

25 april 2008

Ras

Husky

Schofthoogte

>50cm

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

veel vachtverzorging

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Shadow en Falco kan

  • bij kinderen vanaf 14 jaar
  • met soortgenoten
  • niet bij katten

Shadow en Falco is

  • op leeftijd
  • aanhankelijk
  • zindelijk
  • energiek

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Shadow en Falco?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.