Jozef

iedere dag een lach

Terug naar het overzicht

Onze blije Jozef was niet zo blij bij binnenkomst. Een beetje "flabbergasted" zeg maar gerust. Dit gevoel heeft een paar weken aangehouden en nu begint het ijs te dooien. En uiteindelijk is de standaardgrijns op zijn gezicht een welgemeende brede smile geworden.

Zijn reactie op soortgenoten binnen het asiel is neutraal. Hij toont tot nu toe weinig interesse in zijn soortgenoten en is meer mensgericht. Kinderen vanaf 14 jaar zou geen probleem moeten zijn. Let wel op: Jozef heeft veel kracht en trekt ook behoorlijk aan de riem. Dus het uitlaten is niet voor kinderen weggelegd.

Bent u op zoek naar een trouwe metgezel, die langzaam de tijd mag hebben om te wennen dan hebt u aan Jozef de juiste viervoeter.

Over Jozef

Naam

Jozef

Geboortedatum

1 april 2008

Ras

Amerikaanse Stafford

Schofthoogte

<50 cm

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Jozef kan

  • bij kinderen vanaf 14 jaar
  • niet in druk huishouden

Jozef is

  • zindelijk

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Jozef?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.