Luna

here comes la Luna

Terug naar het overzicht
Net als Dash is ook onze Luna een tikkeltje aan de onzekere kant en zal in het begin aan de terughoudende kant zijn. Wel is dit plaatje van een hond nieuwsgieriger en veerkrachtiger en dat maakt haar (ook in het begin) toegankelijker. Luna is stiekem ook wel erg nieuwsgierig, en dat is een wonderbaarlijk leuke combinatie met haar onzekerheid.
 
In huis wil zij dolgraag bij je zijn en zal je dan ook willen volgen. Ook lekker in de mand liggen is voor haar iets fijns, dus leer haar dit ook thuis te doen.
Eten is voor Luna belangrijk en dat is altijd een fijn gegeven. Luna kan uitstekend aan de lijn lopen, kan hierbij wisselend reageren op andere honden en katten.
 
Luna is een hele lieve en aanhankelijke hond, die ook graag geknuffeld wordt. Gun haar wat tijd en geef haar rustig en vriendelijk leiding en zij zal zich snel tot een heerlijke metgezel ontpoppen!

Over Luna

Naam

Luna

Plaatsingsdatum

11 december 2019

Geboortedatum

15 januari 2017

Ras

Kruising

Schofthoogte

30-50 cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Luna kan

  • bij andere honden
  • bij oudere kindren

Luna is

  • speels en actief
  • iets onzeker

Extra informatie

Geïnteresseerd in Luna?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.