Sofie

een feestje!

Terug naar het overzicht
Als u Sofie ziet bent u gelijk verknocht (tenminste wij wel)!  Maar onderschat dit lieve kopje niet, want er is werk aan de winkel met Sofie. Wel te verstaan leuk werk, maar noodzakelijk om aan Sofie een nog leukere hond te hebben.
 
Wat houden deze werkzaamheden in: samen een hondencursus volgen, zindelijkheidstraining, het langzaam opbouwen om alleen thuis te zijn. Én Sofie zit nog volop in haar pubermodus: bewaak uw spullen!!
 
Sofie heeft een ietwat onzekere inslag. Ze zal proberen je met haar lieve koppie in te pakken, maar wees hier consequent in, want belonen zal haar onzekere inslag voeden. Dus voor haar een liefdevolle consequente aanpak vereist door iemand die ervaring heeft met honden. Zij is door haar onzekere inslag zeker geen beginnershond.
  
Ze kan goed met soortgenoten en is aan katten gewend  (wel te begeleiden natuurlijk).
 
Als u voor Sofie gaat dan moet u beschikken over voldoende tijd en energie om Sofie te begeleiden. U zult vanaf het begin af aan samen gaan werken en uiteindelijk beloont worden met een prachtige lieve baasgerichte hond.  

Over Sofie

Naam

Sofie

Geboortedatum

15 januari 2019

Ras

kruising

Schofthoogte

<50 cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

borstelen

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Sofie kan

  • bij soortgenoten
  • bij katten
  • bij kinderen vanaf 16 jaar

Sofie is

  • ontzettend leergierig
  • aanhankelijk
  • onwijs vrolijk
  • niet een beginnershond

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Sofie?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.