Jody

Beertje

Terug naar het overzicht

Deze, grote enthousiaste, bol haren van 8 jaar komt uit het buitenland en is nog wat onwennig in sommige situaties. Bijvoorbeeld bij het wandelen kunnen sommige dingen vreemd zijn en kan zij daar iets onzeker door worden, denk bijvoorbeeld aan fietsers/vrachtwagens, vreemde geluiden. We merken wel dat dit heel goed te begeleiden is, vooral wanneer ze je vertrouwd. Dit zal voor haar natuurlijk in een nieuwe situatie wel weer even wennen zijn.

Haar karakter is te omschrijven in een vrolijke uitgelaten hond die nog vol in haar energie zit en gek is op knuffelen. Goed gebruik maakt van haar neus en klimmen kan als de beste (ondanks haar enorme postuur). Naar de mens is zij vrolijk en uitgelaten en naar andere honden toe, is het grootste gros leuk en interessant. Kinderen vanaf 10 jaar zou mogelijk zijn, jonger niet aangezien ze door onverwachte bewegingen en enthousiasme onzeker kan worden.

Voor Jody zijn wij op zoek naar een baas die:

* kennis/ervaring heeft met het opvoeden van honden met onzeker gedrag

* genoeg ruimte heeft (geen appartement of flat) en een "Jody-Proof" afgesloten tuin

* wellicht al een stabiele hond heeft waar Jody een voorbeeld aan kan hebben

* genoeg tijd heeft om energie in haar te steken

Over Jody

Naam

Jody

Geboortedatum

12 september 2012

Ras

Kruising

Schofthoogte

>50 cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

trimmen/borstelen

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Jody?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.