Bo

Terug naar het overzicht

Deze geweldige kruising is Bo. Een jeugdige dame die nog het e.e.a. moet leren. Ze vindt het namelijk enorm spannend om alleen thuis te zijn en laat dan van zich horen. Tja, niet echt bevordelijk voor een goed contact met je buren.

In de korte tijd dat ze bij ons verblijft zien wij dat ze bij vreemde terughoudend is, maar bij een rustige benadering zich snel hersteld.

Ze kent de basiscommando's uitstekend en voert ze vol trots uit. Hersenwerken zal ook zeker aan haar besteed zijn, tevens als een leuke cursus. Aan haar postuur kun je zien dat het een sportieve hond is, dus voor haar zoeken wij ook een sportieve eigenaar.

Volgens haar vorige eigenaar zou ze fel reageren op andere honden. Echter zien wij dit bij ons nog niet terug.Wellicht kan een consequente benadering hierbij een rol spelen.

Wij zoeken voor Bo een sportieve eigenaar, die grotendeels thuis is en bekend is met het begeleiden van verlatingsangst. Geen kinderen aangezien ze wat onzeker is en wij op dit moment niet kunnen inschatten hoe dit zal uitpakken.   

Over Bo

Naam

Bo

Plaatsingsdatum

16 januari 2021

Geboortedatum

18 juni 2018

Ras

Kruising

Schofthoogte

<50 cm

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Nee

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Bo kan

  • niet in druk huishouden

Bo is

  • erg enthousiast
  • energiek
  • zindelijk

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Bo?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.