Saf

Pracht Kearl

Terug naar het overzicht

Een prachtige kearl onze Saf!

Hij is rustig en het liefst de hele dag bij je. Een grote hobby van hem is eten en dan maakt het hem niet uit of het zijn eigen brokken zijn of het eten van de baas. Hij is hierin goed te sturen, maar in combinatie met kleine kinderen denken wij dat dit geen handige combi is. Niet dat hij agressief wordt, maar hij kan dan wel wat lomp worden. Wat wandelen betreft: hij is bere-sterk....dus contragewicht is vereist. Hij valt hierin zeker te corrigeren. Dus een leuke uitdaging voor beide partijen om hiermee aan het werk te gaan. 

Bij ons binnen het asiel reageert hij goed op de andere honden die naast hem staan, zowel in de kennel als buitenweide. Buiten het asiel, is hij alert naar andere honden en kan hij wat onzeker gedrag vertonen. Door deze wisselende reactie, plaatsen wij hem uit voorzorg niet bij andere honden.

Hoe hij reageert op katten, is ons onbekend. Vandaar dat wij een huishouden zonder katten verkiezen boven een huishouden met.

Degene voor wie Saf gaat, wordt door hem voorzien van een positieve dosis aan gezelligheid en energie! 

Let wel: Saf is geen beginnershond en ervaring met het ras zou fijn wezen.

Over Saf

Naam

Saf

Plaatsingsdatum

20 januari 2021

Geboortedatum

4 februari 2013

Ras

Am. Stafford

Schofthoogte

<50 cm

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

dieetvoer

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Saf kan

  • bij kinderen va 12 jaar

Saf is

  • zindelijk
  • aanhankelijk
  • bere-sterk
  • ontzettend LEUK!
  • niet een beginnershond

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Saf?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.