Ben

Terug naar het overzicht

Ben, een flierefluiter bij uitstek. Houdt enorm van aandacht en de interactie met soortgenoten. En alle mensen zijn ook nog eens leuk, wat wil je nog meer in je leven!

Maar niet iedereen is perfect (ook al komt Ben dichtbij). In deze prachtkerel heerst namelijk een lichte onzekerheid. Hij vindt het namelijk erg spannend om ruimtes binnen te gaan óf zijn het nu die gladde vloeren, die voor stagnatie bij hem zorgen. Wat het ook is, hij heeft hierin begeleiding nodig. Zodat deze drempel voor hem in de toekomst verleden tijd wordt. Vandaar dat we zeggen: Ben is niet geschikt voor de beginner, maar we zoeken iemand die ervaring heeft met het begeleiden van honden met soortgelijke problemen. Om hem dus net even dat extra zetje te kunnen geven naar het volste vertrouwen in hem zelf!

Wat wij zoeken voor Ben:

-        Woonsituatie met tuin (geen flat of appartement)

·       Veel tijd (werk je hele dagen, dan is Ben niet geschikt)

·       Hondenervaring (angst gerelateerd)

·       Een speelmaatje in huis (hij speelt graag met andere honden)

·       Een actief gezin (maar in het begin wel de wandelingen rustig opbouwen) 

 
De aspirant baas moet minstens 3 x langskomen voor een kennismaking. En dit in een kort tijdsbestek.

Heeft u interesse en voldoet u aan de eisen? Dan kan u zich inschrijven als geïnteresseerde.  Dat kan per mail of telefonisch. Beschrijf zoveel mogelijk over de situatie waar Ben in terecht komt.

Over Ben

Naam

Ben

Geboortedatum

1 januari 2018

Ras

Kruising

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Ben kan

  • bij kinderen (v.a. 8 jaar)
  • niet bij katten

Ben is

  • aanhankelijk
  • enthousiast
  • zindelijk

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Ben?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.