Kittens!

WIJ ZIJN ER WEER!!!!

Terug naar het overzicht

Leeftijd: vanaf 9 weken. De kittenKAMER is een grote ruimte waar de kittens naar hartenlust met elkaar kunnen spelen. Veel vrolijke kleurtjes, opgeknapte en wat nieuwe accessoires waarin en waarmee ze kunnen ravotten. Rotzooi maken is nog steeds één van hun grootste hobby’s en dat doen ze dan ook volop!

Mocht je nog nooit chaos hebben gezien, dan moet je hier 's morgens eens een kijkje komen nemen! Gelukkig hebben we medewerkers die iedere dag weer de handen uit de mouwen steken en dat is hier hard nodig.

De kittens zijn er in diverse kleuren: lapje, cypers, zwart, schildpad, katers en poesjes; voor ieders gading is er wel wat bij.

De kittens hebben in ieder geval hun eerste enting gehad en zijn minimaal twee keer ontwormd en ontvlooid. Tevens zijn ze gechipt. Mocht er even niets tussen zitten, niet getreurd, er komen er iedere week wel weer wat bij. En......verstoppertje spelen is leuk, dus ook even overal in, achter en onder kijken. Nieuw dit jaar is onze kittenkamer, vraag onze medewerkers ernaar. 

Door de snelle doorstroom is het helaas niet mogelijk te garanderen dat de foto's actueel zijn. Het is zeer goed mogelijk dat u interesse heeft in een kitten dat u hier ziet, terwijl het diertje niet meer bij ons verblijft. 

Over Kittens!

Naam

Kittens!

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Nee

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Kittens! kan

  • bij andere katten
  • bij kinderen
  • bij honden (misschien nog wel eerst wennen)

Kittens! is

  • speels, lief, leuk en altijd opgewekt

Extra informatie

  • Ieder jaar weer een waar genot, die kleine speelse kittens

 

Geïnteresseerd in een van onze kittens?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.