Chuck Moll

Ach een klemmetje

Terug naar het overzicht
Lang is onduidelijk gebleven of de kat met de luidende naam Chuck Moll ooit weer zou kunnen lopen. Chuck Moll is op een van zijn zerftochten met zijn voorpoot in een mollenklem terecht gekomen. Vervolgens is hij met klem en al aan de wandel gegaan, totdat een bezorgde omstander hem onder een auto zag vluchten. Met wat pijn en moeite is hij onder de auto vandaan gehaald en naar de dierenarts gebracht. 
 
Daar bleek hij zijn voorpoot niet te gebruiken, maar gebroken was de poot ook niet. Dus, naar het Dierencentrum voor verzorging en verdere behandeling. Daar heeft het enkele weken gebuurd voordat Chuck langzaam en voorzichtig zijn pootje weer begon te gebruiken.
 
Inmiddels werkt het weer allemaal naar behoren en ook van zijn wilde houding (want hij was "best wel boos" op de wereld) is nog maar weinig over. Hij kan weer lekker genieten van het buiten zijn, maar liefst doet hij dat bij u in de tuin en omgeving. Want er gaat toch niets boven het buitenleven als je ook een warm mandje hebt?

Over Chuck Moll

Naam

Chuck Moll

Geboortedatum

17 maart 2008

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Chuck Moll kan

  • bij oudere kinderen
  • niet met andere katten

Chuck Moll is

  • een rasechte buiten en binnenkat
  • zindelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Chuck Moll?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.