Liv

No polonaise Liv

Terug naar het overzicht
Liv is een absoluut grappige kat. Zij vindt mensen best erg leuk, maar waarschijnlijk heeft ze niet zo'n geweldige ervaring met "ons soort". Wat deze ervaringen dan zijn die hiervoor hebben gezorgd, is ons natuurlijk onbekend. Dit maakt dat Livje wel eens van zich af kan meppen, vandaar dat wij haar liever niet bij kinderen plaatsen.
 
Liv heeft een oud trauma aan haar rechter achterpoot, waardoor zij koehakkig loopt. Dat wil zeggen dat de hak naar binnen wijst en de knie wat naar buiten gebogen is. Zij heeft hier geen last van, maar bij teveel beweging kan zij er tijdelijk wat stram door lopen. Op dit moment geen strammigheid te bekennen want ze danst het liefst de hele dag door de kamer door: het spelen is zij nog lang niet verleerd.
 
Belangrijk te weten: Liv heeft een te snel werkende schildlkier. Hiervoor gebruikt ze medicatie.
 
Voor Liv zoeken wij een plekje waar zij vrije uitloop naar buiten heeft.

Over Liv

Naam

Liv

Geboortedatum

5 mei 2009

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Medicatie

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Liv kan

  • bij andere katten, maar heeft haar voorkeuren
  • niet bij kinderen
  • niet bij honden

Liv is

  • zindelijk
  • aanhalig
  • een echte buiten en binnen kat

Extra informatie

Geïnteresseerd in Liv?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.