Margarita

of liever een dieetcola?

Terug naar het overzicht
Onze lieve Margarita was een half jaar oud bij binnenkomst. Samen met haar twee zusjes kwam zij bij ons, nadat degene die zich over de diertjes had ontfermt dit niet langer kon doen. Hoewel wel mensen gewend werd al snel duidelijk dat de drie, maar Margarita het meest, wat timide waren naar ons toe. Hoewel zij er inmiddels overheen is, blijft zij liever op de achtergrond. Haar twee zusjes hebben ons al lang verlaten, maar zij wordt eigenlijk steeds over het hoofd gezien.
 
En dat is jammer. Want uiteindelijk is Margarita een pracht diertje om te zien en met liefde en een snuf geduld zal zij zich heel zeker ontwikkelen tot de vriendelijke en lieve kat die zij is. Voor haar zoeken wij een huishouden zonder jonge kinderen en met mensen die de rust zelve zijn. Margarita heeft die kans echt verdiend en ondervindt bij ons te veel stress door de steeds wisselende groep dieren.

Over Margarita

Naam

Margarita

Plaatsingsdatum

11 december 2018

Geboortedatum

9 april 2017

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Margarita kan

  • bij rustige oudere kinderen
  • bij andere katten

Margarita is

  • iets timide en terughoudend
  • uitzonderlijk lief
  • een buiten en binnenkat

Extra informatie

Geïnteresseerd in Margarita?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.