Bloempje

in de tuin

Terug naar het overzicht
Ja, het is niet te geloven, maar deze stoere kerel heet (tromgeroffel) Bloempje! Nou ja, stoer... Nee, eigenlijk in tegendeel. Misschien dat die naam toch niet zo gek is gekozen. Want Bloempje is een gevoelig type.
 
In het verleden heeft Bloempje last gehad van blaasgruis, vandaar dat hij bij ons op een onderhoudsdieet staat. Hoewel dit voor in het algemeen duidelijk duurder in de aanschaf is, heeft het als voordeel dat je er minder van nodig hebt. En geloof ons: Bloem is iedere cent waard!
 
Hij heeft zijn weg naar ons gevonden, doordat zijn baasje niet langer voor zichzelf en daardoor voor de kat kon zorgen. Bij ons heeft hij zich ontpopt tot een echte schootligger, maar wel eentje die bij drukte of tumult het hazenpad kiest. Vandaar dat deze prachtige kerel het liefst in een rustig kinderloos huishouden terecht wil komen. Andere katten zijn geen probleem, met dien verstande dat deze wel sociaal naar katten toe moeten zijn. Want wat voor tumult geldt, geldt ook voor andere katten: een keertje blazen en hij houdt het voor gezien.

Over Bloempje

Naam

Bloempje

Plaatsingsdatum

27 december 2018

Geboortedatum

4 april 2007

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Dieetvoer

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Bloempje kan

  • bij sociale vriendelijke katten

Bloempje is

  • zindelijk
  • een binnen en buitenkat
  • heel aanhalig en aanhankelijk
  • iets verlegen

Extra informatie

Geïnteresseerd in Bloempje?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.