Smous

verlegen smousje

Terug naar het overzicht
Eens in de zoveel tijd krijgen wij van die katjes in ons Dierencentrum, waarvan je in eerste instantie denkt dat zij niet op hun plek zijn bij ons. Smous is er zo een. Zij is een ongelooflijk lieve, aanhankelijke kat, maar is te verlegen om zich bij ons te laten zien.
 
Liefst ligt zij teruggetrokken in een overdekt mandje of krabpaal, ver weg van het tumult op de plaatsingsafdelingen. Je moet altijd even zoeken waar zij nu weer zit. Het liefst zou zij zich onzichtbaar maken. Maar helaas kan dit niet en dus trekt zij zich terug. 
 
Voor haar zoeken wij dan ook een rustig huishouden, zonder andere katten of huisdieren,  waar zij prinsheerlijk het rijk voor zich alleen heeft. Natuurlijk zal ook zij graag buiten haar bescheiden stempel willen drukken. Wij hebben het sterke vermoeden, dat zij wel enige tijd nodig zal hebben oim in haar nieuwe thuis te wennen.
 
Smousje wil weg bij ons! Misschien heeft u een plekje voor haar?

Over Smous

Naam

Smous

Plaatsingsdatum

12 november 2018

Geboortedatum

4 mei 2009

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Momenteel krijgt zij dieetvoer

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Smous is

  • heel aanhankelijk en aanhalig
  • wat verlegen
  • zindelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Smous?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.