Kaya

een wolk van een kat

Terug naar het overzicht
Bob Marley wist het lang geleden al en zong over haar (“got to have Kaya now”). Bij ons moet je deze prachtige en fantastisch lieve kat echter eerst zoeken. Meestal zit zij in de kast op de blauwe afdeling. Bij het horen van de stem van de haar bekende mensen zal ze snel tevoorschijn komen, om knuffels te ontvangen – en zij geniet daar zichtbaar van. Is er een andere kat, zeer zeker een dominante kat in de buurt, dan neemt zij liever de benen en trekt zich weer in de kast terug.
 
Kaya heeft een zachtaardig karakter en is als zij eenmaal de moed heeft verzameld één van de liefste en aanhankelijke katten die er zijn. Zij heeft haar leventje tot zij bij ons kwam altijd lekker in haar voormalige huis en de buurt door gebracht.
 
U snapt het al: voor Kaya zijn we op zoek naar een rustig thuis, zonder kleine kinderen en als er al een andere kat aanwezig is, dan liefst geen dominant dier. 

Over Kaya

Naam

Kaya

Plaatsingsdatum

11 december 2018

Geboortedatum

16 september 2007

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Kaya kan

  • bij een andere rustige en sociale kat
  • niet bij kinderen (te druk voor haar)

Kaya is

  • zindelijk
  • heel zachtaardig en zeer aanhankelijk
  • een buiten- en binnenkat

Extra informatie

Geïnteresseerd in Kaya?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.