Luxor

AKA Supercat

Terug naar het overzicht
Luxor heeft dieetvoer, tegen blaasgruis. Och nee, hoor ik u denken, snel naar de volgende klikken of swipen. Maar wacht! Voor u verder gaat, dit is een werkelijk fenomenale kat! Dat ene lichamelijke probleempje maakt hij in alle opzichten goed.
 
Luxor is een van de meest mensgerichte katten die er zijn. Aanhalig, aanhankelijk, lief, wil zo dolgraag bij de mens zijn, dat je hart haast breekt bij de gedachte. Ook is hij voor de dooie dood niet bang. Soortgenoten vind hij dan weliswaar wat minder, per slot van rekening zouden die zijn eten nog wel eens willen jatten (en u weet, de liefde gaat door de maag). Kinderen zijn geen enkel bezwaar.
 
Luxor is een kat waar u niet omheen kunt. Dus bent u op zoek naar een mensgerichte kat, die aandacht prachtig vindt: dan hoeft u niet verder kijken: u heeft hem gevonden! 

Over Luxor

Naam

Luxor

Plaatsingsdatum

12 november 2018

Geboortedatum

16 mei 2016

Ras

Eureopees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Dieetvoer

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Luxor kan

  • bij kinderen
  • niet bij andere katten

Luxor is

  • Heel erg mensgericht
  • heel lief en aanhalig
  • een echte buiten- en binnenkat

Extra informatie

Geïnteresseerd in Luxor?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.