Friggy

ruwe bolster, blanke pit

Terug naar het overzicht
Deze doorgewinterde, praatgrage kater was in beginsel nogal – laat ik het maar chagrijnig noemen – naar ons toe.  Maar, eerlijk is eerlijk: Friggy had een goed excuus. Hij had namelijk bij binnenkomst last van zijn ogen: een aandoening die entropion heet. Dat is een pijnlijke aangelegenheid waarbij de oogleden naar binnen krullen en kan alleen operatief verholpen worden. Dat is dan ook gedaan en daarna werd hij al snel toegankelijker.
 
Tijdens de langdurige nabehandeling hebben wij Friggy goed leren kennen. Hij blijkt een stoere kerel te zijn, die graag zijn verhaal met je deelt, erg aanhankelijk is en je graag op de voet volgt. Dus mochten er geheimen zijn…
 
Friggy kan goed met andere (niet al te dominante) katten en oudere kinderen. Zoals op de foto’s te zien is, zijn zijn ogen nog steeds wat gevoelig, mettertijd zal dit verder afnemen. Last heeft hij er niet van.
 
Als u voor Friggy kiest, dan zult u gezegend zijn met een paradijsvogel! (en niets zal meer als vanouds zijn ;-))

Over Friggy

Naam

Friggy

Plaatsingsdatum

9 februari 2018

Geboortedatum

25 oktober 2009

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Friggy kan

  • bij oudere kinderen
  • bij andere niet dominante katten

Friggy is

  • zindelijk
  • Een echte buiten- en binnenkat

Extra informatie

Geïnteresseerd in Friggy?

Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.