Pussy

Gillende keukenmeid

Terug naar het overzicht

Van Pussy is afstand gedaan omdat hij aanvalsgedrag vertoonde naar de mens. Bij binnenkomst was hier wel een voorstelling bij te maken want gemakkelijk benaderbaar was meneer niet. En alleen al bij het aanzicht van de mens begon hij enorm te gillen!

Uit onderzoek bleek dat hij te kampen had met een fikse blaasontstekening, wat het gedrag kon verklaren, en uiteindelijk is dit waar geworden want wat is hij LEUK geworden.

Hij verblijft nu in 1 van onze buitenrennen en is zeer aanhankelijk geworden naar de mens en ook naar soortgenoten (mits niet te dominant). Op dit moment een beetje jammer voor hem, dat de dame met wie hij huist niks van hem wil weten.

Voor deze babbelaar zijn we op zoek naar een rustig huishouden (zonder kleine kinderen) waar hij op den duur buiten rustig de buurt kan gaan verkennen.

Hij staat momenteel nog op dieetvoer (dit is wellicht in de toekomst, als hij wat meer stabiliteit heeft, af te bouwen).

Over Pussy

Naam

Pussy

Plaatsingsdatum

8 maart 2019

Geboortedatum

6 mei 2012

Ras

europees korthaar

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

dieetvoer

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Pussy kan

  • lekker kwebbelen
  • in rustig huishouden
  • met soortgenoten (mits niet te dominant)
  • niet bij kleine kinderen

Pussy is

  • zindelijk
  • een binnen -en buitenkat
  • onwijs gezellig

Extra informatie

Geïnteresseerd in Pussy?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.