Coffee

Potversnotjes

Terug naar het overzicht

Coffee is onze chronische snotteraar (oftewel chronische niesziekte). Dat houdt in dat u hem kunt aantreffen MET of ZONDER snotjes. Voor hem van belang dat hij dus ook lekker naar buiten kan (bij chronische nies is buitenlucht de beste remedie).

Zijn karakter is ambivalent: "vind ik je leuk, vind ik je niet leuk? of toch wel of niet?". Erg grappig want hij geeft dit wel met een tik aan maar die is niet al te hard en het liefst geeft hij de voorkeur aan wel. Want hij weet dan van gekkigheid niet hoe hij zich moet gedragen en zich in je moet nestelen.

In verband met zijn wisselende karakter plaatsen wij hem niet bij jonge kinderen.

Heeft u dus voldoende kleenex in huis en kunt u wat afwisseling gebruiken dan zult u binnen no time verknocht zijn en door de snotjes heen kunnen kijken!

Over Coffee

Naam

Coffee

Geboortedatum

19 april 2014

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Coffee kan

  • bij oudere kinderen
  • bij andere katten

Coffee is

  • een kat die naar buiten moet kunnen
  • zindelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Coffee?

Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.