Maxjo

Het leven zit niet altijd mee

Terug naar het overzicht
Diep in je hart moet je wel voelen voor een kat als Maxjo. Door ziekte van de verzorger was er geen andere mogelijkheid dan bij ons te komen. Dan duurt het vervolgens lang voordat er duidelijkheid was of hij nu moest blijven, of dat Max weer terug naar zijn thuis zou kunnen. Al die tijd in een hokje verblijven, daar wordt je niet vrolijk van. Uiteindelijk is de kogel door de kerk: wij gaan op zoek naar een nieuw huisje voor hem.
 
U zou denken, alles in orde, toch? Maar helaas. Maxjo is alles behalve gesteld op zijn soortgenoten. En dat is een probleem in een opvang, aangezien het aantal ruimten beperkt is, zeker waar katten apart gehuisvest kunnen worden. Kortom het was van de regen in de drup voor Maxjo.
 
Nu kan het even en heeft hij het rijk voor zich alleen. Maar ja, voor hoe lang? Wij zoeken daarom een huis liefst zonder soortgenoten en liever geen kleine kinderen. Heeft u nog een plekje voor deze onfortuinlijke prachtkat?

Over Maxjo

Naam

Maxjo

Geboortedatum

23 juni 2006

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Maxjo kan

  • bij oudere kinderen
  • niet bij soortgenoten

Maxjo is

  • aanhalig
  • in eerste instantie kijkt hij de kat uit de boom
  • zindelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Maxjo?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.