Feisty

Uniek exemplaar

Terug naar het overzicht

Wat een prachtbeest is onze Feisty, maar het ontbreekt hem (nog) aan vertrouwen in de mens. Onwijs stoer uiterlijk met een klein hartje (-;

Deze kater gunnen wij het liefst een plekje op de boerderi-je. Maar niet alleen tussen de muizen! Wij hebben namelijk het idee dat hij zich, op den duur, best zou kunnen schikken tussen de mens. Voor eten gaat hij namelijk snel overstag en zijn eetlust wint het van zijn angst en dat is een winstpakker!! Want tijdens het eten laat hij zich door sommige al aaien!! Waar wij voor hem naar op zoek zijn is een rustige plek, waar hij alle tijd krijgt om te wennen en zichzelf te zijn.

U snapt het wellicht al, wij plaatsen hem niet bij kinderen. Hier doen we beide geen plezier mee. Een soortgenoot (niet dominant) zou leuk zijn. 

Ziet u uw huishouding als idelae situatie voor Feisty en gunt u hem meer vrijheid laat dan van u horen!

Over Feisty

Naam

Feisty

Plaatsingsdatum

26 april 2019

Geboortedatum

15 augustus 2011

Ras

europees korthaar

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Feisty kan

  • met soortgenoten (mits niet dominant)
  • niet bij kinderen

Feisty is

  • zindelijk
  • geschikt voor boerderij
  • terughoudend

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Feisty?
 

 

Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.