Capture

Op de boerderi-je

Terug naar het overzicht
Capture, zoals zijn naam al doet vermoeden, is gevangen. De reden om hem weg te halen uit zijn vertrouwde omgeving was dat hij er slecht uitzag. Op zich niet zo verwonderlijk, want hij had behoorlijk te kampen met niesziekte. 
 
Omdat het risico te groot was om hem weer terug te laten brengen waar hij vandaan kwam, woont Capture nu bij ons in een van de buitenverblijven.
 
Capture is bijna 7 jaar oud en nog steeds aan de schuwe kant. Vermoedelijk zal hij nooit echt handtam worden, en is daarmee bij uitstek geschikt voor op de boerderij als muizenvanger. Let wel: het is onze ervaring dat zelfs de meest schuwe kat op den duur toenadering gaat zoeken. Vooralsnog zullen wij hem niet plaatsen als huiskat.
 
Graag plaatsen wij hem samen met Tuintje. Dit prille stel heeft elkaar net leren kennen maar is niet meer bij elkaar weg te slaan.

Over Capture

Naam

Capture

Plaatsingsdatum

24 april 2019

Geboortedatum

11 september 2013

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Capture kan

  • bij andere katten

Capture is

  • géén binnenkat!
  • schuw
  • een koppel met Tuintje

Extra informatie

Geïnteresseerd in Capture?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.