Tuintje

Muizenvanger

Terug naar het overzicht

Ook Tuintje kwam net als Capture schuw binnen en tot op heden zit hier weinig verandering in. Vermoedelijk dat zij ook nooit handtam gaat worden. Vandaar dat wij Tuintje uitermate geschikt vinden voor op de boererij als muizenvanger. En om deze vacature nóg meer plezier in te blazen zou zij dit graag samen met Capture willen doen.

Als onbekenden van elkaar zijn zij bij elkaar in de buitenren terechtgekomen en bijna vanaf het eerste moment hebben zij steun bij elkaar gevonden. Lekker tegen elkaar aangeplakt een front vormend tegen de "enge" mens (-;

Mocht u nog een plekje hebben voor dit prille stel dan horen wij graag!

 

Let wel: het is onze ervaring dat zelfs de meest schuwe kat op den duur toenadering gaat zoeken. Vooralsnog zullen wij haar niet plaatsen als huiskat.

Over Tuintje

Naam

Tuintje

Plaatsingsdatum

24 april 2019

Geboortedatum

5 april 2018

Ras

europees korthaar

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Tuintje is

  • uitermate geschikt als muizenvanger op de boerderij
  • zindelijk
  • schuw
  • een koppel met Capture
  • niet een binnenkat!

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Tuintje?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.