Simba

vrolijke noot

Terug naar het overzicht

Simba is (samen met soortgenoot Kaya) bij ons terecht gekomen vanwege het overlijden van haar eigenaar. Kaya heeft inmiddels een thuis gevonden alleen Simba is nog blijven plakken. Een blaasontsteking en stram lopen is een reden waarom ze een tijdje niet zichtbaar is geweest voor publiek. De blaasontsteking is verholpen en het stram lopen is een oud trauma waarvan ze momenteel geen hinder ondervindt. Het kan natuurlijk dat dit in de toekomst wel gaat opspelen, maar net zoals bij zovelen komt ouderdom met gebreken en is de glazen bol nog in bestelling (-;

We plaatsen haar niet bij kinderen aangezien we daar beide geen plezier mee doen.

Wie voor Simba kiest gaat voor fijn gezelschap want deze deerne kwebbelt heel wat af. U krijgt een gesprekspartner voor het leven! 

Over Simba

Naam

Simba

Plaatsingsdatum

9 april 2019

Geboortedatum

16 september 2007

Ras

europees korthaar

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Simba kan

  • met soortgenoten (mits op leeftijd en niet dominant)
  • niet bij kinderen

Simba is

  • zindelijk
  • een binnen -en buitenkat
  • een gezellige kwebbelaar

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Simba?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.