Noach

knappe kop

Terug naar het overzicht

Van Noach is afstand gedaan omdat hij onvoorspelbaar gedrag vertoonde. Bij binnenkomst is hij apart gezet aangezien hij erg onder de indruk was van zijn nieuwe onderkomen. Hij was moeilijk te onderzoeken en gilde bij het minste geringste met hoog volume. Uit een urineonderzoek bleek dat hij een blaasontsteking had wat ook weer verklaarbaar kan zijn voor onvoorspelbaar gedrag. Toen dit verholpen was veranderde zijn gedrag aanzienlijk en was er van angst nog maar weinig sprake.

Noach verblijft momenteel, met soortgenoten, in onze buitenren. Soortgenoten zoekt hij niet bewust op maar hij ontwijkt ze ook niet. Hij treedt op een positive manier op de voorgrond als er wat aanhankelijkheid valt te halen.

Al met al een gezellige heer om erbij te hebben. Omdat Noach in het verleden onvoorspelbaar gedrag vertoonde plaatsen wij hem niet bij kleine kinderen. Ook omdat dit teveel stress kan opleveren en hij hier gevoelig voor is.

Zoekt u een aanhankelijke kater met een mooie verschijning komt dan gerust eens kennismaken!

Over Noach

Naam

Noach

Plaatsingsdatum

7 mei 2019

Geboortedatum

22 juli 2016

Ras

europees korthaar

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Noach kan

  • met soortgenoot (mits niet te dominant)

Noach is

  • zindelijk
  • een binnen -en buitenkat
  • aanhankelijk
  • niet geschikt voor jonge kinderen

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Noach?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.