Min-Oezz

Karakterkatje

Terug naar het overzicht
 
Min-Oezz is typisch zo’n diertje dat in een opvang niet wil wennen. Nou ja, zij wil waarschijnlijk wel, maar kan het gewoon niet. Eigenlijk heeft zij het niet op met soortgenoten en dat maakt haar een tikkeltje geagiteerd. 
 
Min-Oezz heeft tijd en ruimte nodig, liefst in een rustig huishouden. Als zij dat krijgt, dan zal zij zeer snel tonen hoe leuk zij eigenlijk is. Het is nu al op te merken, omdat zij momenteel als enig dier in haar verblijf zit. Maar zodra er een andere kat bij komt, dan zal het weer afnemen. 
 
Doordat zij zo gestrest raakt door andere katten, is zij zeer gevoelig voor blaasontstekingen. Kan zij zich echter vrij bewegen en mist zij de stress van de anderen, dan zal ook dit spoedig tot het verleden behoren. Heeft u een plekje voor haar, dan zal zij snel “Plus-Oezz” heten :-)

Over Min-Oezz

Naam

Min-Oezz

Geboortedatum

26 augustus 2013

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Min-Oezz kan

  • niet met kinderen
  • niet met soortgenoten

Min-Oezz is

  • een buiten- en binnenkat

Extra informatie

Geïnteresseerd in Min-Oezz?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.