Fien

moet je zien

Terug naar het overzicht

Fien heeft als kitten in 2007 ons nest verlaten en nú naar 12 jaar is zij terug. De thuissituatie was door de komst van kinderen zo veranderd dat Fien er zich geen raad mee wist.

U zult wel begrijpen dat wij nu voor Fien gaan zoeken naar een kinderloos thuis met weinig prikkels. Soortgenoten vallen ook onder die prikkels. De 2 waarmee ze momenteel de ruimte deelt vallen onder categorie "doe maar normaal dan doe je gek genoeg", maar zelfs als die te dichtbij komen blaast ze van zich af. Naar de mens is haar houding het tegenovergestelde: Fien is gesteld op aandacht. 

Fien staat blijvend op dieetvoer aangezien ze een verleden heeft met blaasproblemen. Wat wel scheelt, is dat Fien niet scheutig is met eten (-;

Past Fien perfect in uw plaatje, kom dan snel kennis met haar maken. Want voor haar is het zeker van belang zo snel mogelijk een eigen ruimte te hebben.

Over Fien

Naam

Fien

Geboortedatum

3 april 2007

Ras

europees korthaar

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

dieetvoer

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Fien kan

  • aanhankelijk zijn
  • niet met soortgenoten
  • niet bij kinderen

Fien is

  • een binnen -en buitenkat
  • zindelijk

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Fien?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.