Phoo

Poehé

Terug naar het overzicht
Phoo‘s vorige baasje valt niets te verwijten. Als je moet verhuizen en je kan een kat die het echte buitenleven gewend is niet meer naar buiten laten… dan houdt het op. Daarom woont Phoo nu tijdelijk bij ons, op zoek naar een thuis waar zij wel lekker naar buiten kan, en ook heerlijk voor de kachel mag liggen als het koud is buiten. En wie weet, misschien is het wel zo’n gekkie die in het heetst van de zomer, pal in de volle zon in de vensterbank gaat liggen?
 
Phoo heeft het nu nog wat zwaar. Pas een dag of twee op de afdeling, met voor haar onbekende katten, ja, da’s even wennen. Maar andere katten kende zij vanuit het verleden, zowel buiten als binnenshuis. Net zoals een klein hondje waar zij tijden mee heeft gewoond.
 
U begrijpt het al. Wij zoeken voor Phoo een nieuw thuis waar ze naar buiten kan gaan als zij dat wil. Zoals gezegd, katten en honden geen probleem, als die zelf ook aan katten gewend zijn. 

Over Phoo

Naam

Phoo

Plaatsingsdatum

30 april 2019

Geboortedatum

5 maart 2011

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Phoo kan

  • bij katten
  • bij kleine hondjes (die aan katten gewend zijn)

Phoo is

  • zindelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Phoo?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.