Collision

botsingkje

Terug naar het overzicht
Collision (engels voor botsing): zoals de naam al doet vermoeden is aangereden bij de dierenarts gebracht. Hoewel in eerste instantie het niet erg goed leek te gaan is Colli een vechtertje. Volledig hersteld vertoeft hij nu in een van onze buitenrennen.
 
Hoogstwaarschijnlijk heeft hij zijn leventje voordat hij bij ons kwam in zijn eentje vertoeft, aangezien Collision niet heel erg gesteld lijkt op mensen. Maar schijn bedriegt, want als hij je eenmaal leert kennen, dan is het meer dan tolereren wat hij doet! Als hij naar een nieuw thuis verhuist, is het niet ondenkbaar dat Collision in het begin terughoudend is. Maar gun hem (en jezelf) de tijd om te wennen. Dan pas wordt duidelijk hoe ongelofelijk fijn hij is!
 
Naar andere katten toe is hij werkelijk een gentleman. Hij is uitermate sociaal, zal zich echter niet de kaas van het brood laten eten, maar ja, geef hem daar eens ongelijk in. Collision is en zal altijd een kat blijven die naar buiten moet kunnen. Een vrije uitloop is daarom ook een absolute must. En andere katten in het huishouden zal voor hem in ieder geval leuk zijn.

Over Collision

Naam

Collision

Plaatsingsdatum

26 oktober 2019

Geboortedatum

14 augustus 2016

Ras

Europees Korthaar

Schofthoogte

-

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

Weinig

Speciale verzorging

Geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Collision kan

  • bij andere katten
  • niet bij jonge kinderen

Collision is

  • een echte buiten- en binnenkat
  • erg aanhalig en aanhankelijk, maar gun hem wat tijd

Extra informatie

Geïnteresseerd in Collision?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.