Slaatje

Terug naar het overzicht

UPDATE: Slaatje begint inmiddels behoorlijk uit haar schulp te kruipen. Ze ontwikkeld zich als een leuk karaktertje die gezellig met je kwebbelt en een aai waardeerd.

Wel blijft een rustig huishouden van kracht.

Ons zoekprofiel namens Slaatje is als volg:

Ruimte, tijd, geduld en op den duur een uitloop naar buiten.

Zij heeft ons meerdere malen duidelijk gemaakt dat je haar niet moet dwingen. Dat vindt ze enorm spannend en ze kan dan uit verweer een tik uitdelen. Momenteel zit ze bij ons in een aparte ruimte waar ze het alleenrecht heeft. Dit geeft haar de ruimte die ze nodig heeft. Ook staat ze op speciaal voer wat haar meer rust kan geven. Dit allemaal werpt zijn vruchten af, want ze begint bij te draaien. Kan een aai waarderen en begint met je te babbelen. 

Denkt u in haar profiel te passen en heeft u ervaring met katten die alles in het begin van een afstandje bekijken of ziet u in haar een uitdaging dan weten wij zeker dat u niet teleurgesteld gaat worden. 

U zult begrijpen: geen druk huishouden of kinderen.

Over Slaatje

Naam

Slaatje

Plaatsingsdatum

19 maart 2020

Geboortedatum

18 juni 2014

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

momenteel dieetvoer

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Slaatje kan

  • niet in druk huishouden
  • niet bij kinderen

Slaatje is

  • zindelijk
  • een binnen- en buitenkat
  • terughoudend in het begin

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Slaatje?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.