Brain

Terug naar het overzicht

Soms heeft men er last van: PECH! Ook dat was het geval voor onze Brain. Hij is waarschijnlijk aangereden door een auto en heeft zijn kop behoorlijk bezeerd. Met de nodige hechtingen en medicatie is zijn hoofd weer redelijk herstel.

Alles hier is nog wel wennen voor hem. Naar onbekende toe zal hij in zich in het begin afzijdig houden. Maar zodra bekend, stelt hij zich aanhankelijk op. Van de andere kat, waar hij een kamer mee deelt is hij nog niet erg gecharmeerd. Hij gaat niet in de aanval maar blaast wel van zich af zodra de ander iets te dicht zijn zone benaderd. Het kan zijn dat dit nog gewenning nodig heeft maar uit voorzorg plaatsen wij hem liever niet bij andere katten.

Voor hem ook geen druk huishouden met jonge kinderen.

Wie een gezellige, aanhankelijk (na gewenning) kater zoekt mag onze Brain zeker komen bezoeken!

Belangrijk: na enige tijd gewend te zijn heeft ook Brain behoefte om de buurt te gaan verkennen. 

Over Brain

Naam

Brain

Geboortedatum

4 april 2016

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Nee

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Brain is

  • zindelijk
  • aanhankelijk (na gewenning)
  • niet geschikt voor druk huishouden

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Brain?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.