Petsie

Boerderij kat

Terug naar het overzicht

ONZINDELIJK!!!

Dus voordat u reageert, onderstaande tekst goed doorlezen.

Onze Petsie plast helaas niet alléén op de kattenbak! Zij plast ook op andere plekken. Denk hierbij aan het plassen op de bank, dekbed, kussens of zelfs kinderspeelgoed. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten. 

Natuurlijk hebben wij diverse pogingen gedaan, zoals medisch onderzoek en training om haar hier vanaf te helpen. Echter zonder enig resultaat, waardoor het een gedragspronbleem lijkt te zijn. 

Ja, en dan moet je kijken wat de beste plek is voor deze lieve, aanhankelijk, grappige, sociale poes...want dat is ze namelijk allemaal ook. En dan komen we uit bij de boerderij!! Lekker buiten muizen vangen, tussen de paarden/koeien, met kattenvriendjes ravotten. En natuurlijk wel geregeld wat aandacht en een aai, want aanhankelijkheid past bij Petsie (ondanks dat haar naam anders doet zeggen (-; ).

Dat is dé ideale plek voor deze knappe dame.

Heeft u het ideale buitenverblijf voor Petsie en zoekt u wat vertier om het huis heen, dan horen wij graag van U!

Over Petsie

Naam

Petsie

Plaatsingsdatum

10 april 2021

Geboortedatum

6 augustus 2020

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Vrouw

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Petsie kan

  • bij soortgenoten

Petsie is

  • geschikt voor het buitenleven
  • aanhankelijk
  • lief!

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Petsie?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.