Lana

Terug naar het overzicht
Lana is bij ons terechtgekomen doordat hij bij zijn vorige eigenaren langere tijd kampte met blaasproblemen waardoor hij onzindelijk werd. En aangezien zij geen mogelijkheden zagen om de stress-factoren weg te halen, is er besloten afstand te doen. In de hoop dat Lana in een nieuwe (stress-vrije) situatie meer tot zijn recht zou komen.

 

We zijn nu alweer wat verder in de tijd en Lana vermaakt zich bij ons uiterste best (op haar afdeling waar ze het alleenrecht heeft). Zó best zelfs, dat ze toe is aan een nieuwe stap. Inmiddels is haar urine meerdere malen getest en met de nodige medicatie en dieetvoer heeft dit geresulteerd in een goede uitslag en is ze nu blaasprobleem af. Natuurlijk zal dit wel altijd een puntje van aandacht blijven dus een nieuwe eigenaar dient hier wel rekening mee te houden (bij interesse leggen wij u graag uit waar u hierbij aan moet denken). 

Om Lana de perfecte doorstart te laten maken zoeken wij voor hem een prikkelvrije thuissituatie. Wat houdt dit in? Geen kinderen, geen soortgenoten, geen honden. Een vrije uitloop naar buiten, zodat hij zelf kan bepalen wanneer hij naar binnen/buiten wil en zo nodig de buurt wil verkennen. En een huishouden waar ruimte is voor voldoende aandacht, aangezien dit echt in het straatje van Lana past :-)

Heeft u nu de juiste plek in de aanbieding voor deze prachtige aanhankelijke kater. Laat dan gauw van u horen zodat Lana niet lang hoeft te wachten op zijn nieuwe doorstart!

 

Over Lana

Naam

Lana

Geboortedatum

28 maart 2016

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

dieetvoer

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Lana kan

  • niet bij kinderen
  • niet soortgenoten

Lana is

  • geschikt voor rustig huishouden
  • zindelijk
  • aanhankelijk
  • een gevoelig tyoe

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Lana?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.