Furby en Smart

Boerderijkatten

Terug naar het overzicht

 

GERESERVEERD!!!!!!!!!!!!!

 

Soms komt het voor dat er zwerfkatjes binnengebracht worden die, ondanks verhoede pogingen tot socialisatie, niet aan de mens gewend raken.

Zo ook onze Furby (poes) en Smart (kater). Ondanks dat dit duo nog erg jong is blijkt het lastig ze te socialiseren. Vandaar dat we de conclusie hebben getrokken dat we hun er geen plezier mee doen ze in huiselijke kring te plaatsen. Dit zijn dieren die zich in huis, of met mensen te dicht in de buurt, niet prettig voelen. Maar dieren die bij voorkeur genieten van het buitenleven en op jacht gaan. Muizen, ratten vangen, ravotten op het terrein en in ruil daarvoor een droog onderkomen, bakje met brokjes en wat water krijgen.

Graag horen we van u als u ruimte kunt bieden aan dit tweetal!

Let op: de katten dienen eerst een periode ondergebracht te kunnen worden in een afgesloten schuur zodat ze kunnen wennen.  

Over Furby en Smart

Naam

Furby en Smart

Plaatsingsdatum

27 maart 2021

Geboortedatum

14 april 2020

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Furby en Smart is

  • zindelijk
  • boerderijkat
  • niet geschikt als huiskat

Extra informatie

Geïnteresseerd in Furby en Smart?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.