Pioneer

Terug naar het overzicht

Pioneer schrok in beginsel van ons, maar wij zeer zeker ook van hem. Vocaal wordt ons al snel duidelijk gemaakt dat hij het niet eens is met zijn nieuwe situatie. Werd dit genegeerd en kwam je tóch nog te dicht in de buurt dan werd er een schepje bovenop gedaan door te blazen en te slaan. Pioneer was dus in beginsel niet voor de poes ;-)

Om hem iets sneller te laten acclimatiseren hebben we de verhuizing toen maar ingezet: een rustige afdeling en een groter hok. Met als resultaat dat er al vrij snel kopjes werden gegeven tegen het deurtje van het hok.

Inmiddels zijn we weer wat verder in de tijd. Hij verblijft nu in 1 van onze buitenrennen. Je ziet dat hij snel onder de indruk is van alles wat er om hem heen gebeurt: geluiden, soortgenoten etc. Maar de mens is interessant. Hij vraagt nu zijn aandacht, je geeft hem aandacht, maar hij kan dan ook ineens die aandacht begrenzen. En dat is een puntje van aandacht, om hierbij goed op zijn lichaamstaal te letten. 

Voor deze waaghals zoeken wij een rustige plek, zonder kinderen en soortgenoten en waar hij op den duur lekker naar buiten kan (zowel tuin als buurt in).

 

    

Over Pioneer

Naam

Pioneer

Geboortedatum

24 februari 2019

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Speciale verzorging

geen

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Pioneer kan

  • niet bij kinderen
  • niet bij soortgenoten
  • niet in druk huishouden
  • niet bij honden

Pioneer is

  • zindelijk

Extra informatie

 
Geïnteresseerd in Pioneer?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.