Benjamin

Terug naar het overzicht

Het karakter van Benjamin hebben wij nog niet kunnen ontrafelen. Het enige wat zeker is, is dat hij nu nog behoorlijk onder de indruk is van alles en iedereen. Hij heeft dan ook niet de intentie om gezellig bij je te komen buurten. Blijft veilig op afstand en blaas iets wanneer je té dicht in zijn gebied komt. 

De juiste combinatie voor hem:

*  rust: geen kinderen, rustig huishouden

* ruimte: voldoende bewegingsruimte (zowel binnen als buiten  en de ruimte om te bepalen wanneer hij het tijd vindt om iets meer van zichzelf te laten    zien.

* regelmaat: op zijn tijd een bakje voer

We kunnen het niet met zekerheid zeggen, maar ons gevoel zegt dat hij op den duur best wel eens een knuffelkater kan worden (-:

Bent U nieuwsgierig geworden naar deze mysterieuze heer én benieuwd naar hoe zijn karakter zich gaat ontpoppen?! Dan plannen wij graag voor U en Benjamin een kennismaking in.

Over Benjamin

Naam

Benjamin

Geboortedatum

6 mei 2016

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Benjamin kan

  • niet bij kinderen
  • niet in druk huishouden

Benjamin is

  • zindelijk
  • timide

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Benjamin?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.