Neuro

Terug naar het overzicht

Neuro(logische verschijnselen), tja een naam is snel verzonnen. Maar ondanks dat ie een beetje vreemd klinkt, nadat je hem vaak genoeg hebt gezegd, begint hij ook nog gewoon te klinken en past hij perfect bij hem (-;

Binnengekomen met een scheef hoofd was de eerste ingeving: neurologische verschijnselen! Nu lijkt het hoogstwaarschijnlijk dat het een ontsteking van het evenwichtsorgaan betreft aangezien zijn oren een goede onderhoudsbeurt konden gebruiken. Zijn oren zijn nu weer spik en span maar het scheve hoofd is blijvend. Gelukkig lijkt het erop dat hij hier weinig hinder van ondervindt.

Zijn dagelijkse beslommeringen bestaan uit het luieren in de zon (dus wij zetten voor hem de zoekfunctie: "met tuin en vrije uitloop de buurt in" aan). Daarnaast is het een bourgondiër die intens van zijn bakje met brokken kan genieten. Vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en kan zelfs op schoot gaan liggen. Bij Neuro kan het voorkomen dat je net iets te ver gaat met aandacht geven. En dat je niet altijd door hebt wanneer dit moment is aangebroken. Je merkt het dan pas wanneer het al te laat is. Dus vandaar ook dat we hem maar niet in een druk huishouden met jonge kinderen plaatsen. Ook niet omdat hij iets trager is met zijn handelingen en dat het soms lijkt dat hij wat meer tijd nodig heeft om zich te focussen. Dus graag rustig huishouden.

Met soortgenoten gaat hij uitermate goed om. Hij waggelt er rustig tussendoor en ook al zitten er types tussen die onder de indruk van hem zijn....het maakt hem niet uit, waarom moeilijk doen als het leven zo prachtig is!

Bent u, na het lezen van dit verhaal, onder de indruk van dit karakter!? Dan boft u, want u krijgt er ook nog een knappe verschijning bij (-:

Over Neuro

Naam

Neuro

Plaatsingsdatum

3 april 2021

Geboortedatum

17 mei 2014

Ras

Europees korthaar

Geslacht

Man

Gecastreerd / gesteriliseerd

Ja

Vachtverzorging

weinig

Verblijft momenteel in

Doetinchem

Neuro kan

  • bij rustige soortgenoten

Neuro is

  • zindelijk
  • aanhankelijk

Extra informatie

 
 
Geïnteresseerd in Neuro?
 
Wij proberen de website altijd actueel te houden, maar het kan gebeuren dat een dier nog als beschikbaar op de site staat, terwijl hij of zij al een nieuw thuis heeft gevonden. Daarom adviseren wij altijd eerst contact op te nemen (0314 – 324 854 of info@dierencentrumachterhoek.nl), dit om teleurstelling te voorkomen.